SKU: 0302030524

Ağaç köklerinin etrafında büyümesini engelleyen ve toprak erozyonunu önleyen dayanıklı beton bordürler. Ağaç dibi uygulamaları için ideal seçim!

Karşılaştır

$10,49

Karşılaştır

Açıklama

Ağaç Dibi

Ağaç Dibi; ağacın kök bölgesini korumak, büyüyen köklerin çevredeki kaldırımlara veya altyapıya zarar vermesini engellemek ve aynı zamanda erozyona karşı toprağı korumak için tasarlanmış çimento bordürlerdir. Bu bordürler, ağaçların sağlıklı bir şekilde gelişim göstermesi için ideal bir çözüm sunar. Yığınlar halinde toprağa yerleştirilir ve ağaçların etrafına uygulanır.

Bu özel bordürler, dayanıklılık ve uzun ömrüyle öne çıkan betondan üretilmiştir. Çeşitli boyut ve şekillerde mevcut olan bu ürünler, her türlü ağaç için uygun bir çözüm sunuyor. Kare, yuvarlak ve dikdörtgen seçenekleriyle, ihtiyacınıza uygun bir tasarımı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kurulumu son derece pratik olan Ağaç Dibi, toprağın öncelikle gevşetilmesi ve arındırılması gereken kolay bir hazırlık sürecinden sonra yerleştirilir. Bakımı da oldukça basittir; yabani otlardan ve döküntülerden arındırılması ve zaman zaman kontrol edilerek hasar görmüş veya çatlamış bordürlerin onarılması veya değiştirilmesi yeterlidir.

Malzeme Beton
Uygunluk Her tür ağaç için uygun
Şekil Seçenekleri Kare, Yuvarlak, Dikdörtgen
Kurulum Kolay
Bakım Düşük Bakım

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ağaç Dibi”

There are no reviews yet.