Ürün Kısa Açıklaması ve Teknik Bilgi:

  • Malzeme: Taş veya tuğla
  • Boyutlar: 100 x 100 x 100 cm (L x W x H)
  • Ağırlık: 500 kg

   

Karşılaştır

$1.143,02

Karşılaştır

Açıklama

Ürün Açıklaması:

  • “Ekmeklik ocak, ekmeklerin lezzetini ve besin değerlerini korumaya yardımcı olur. Ekmeklerin daha çıtır çıtır olmasını ve uzun süre taze kalmasını sağlar.”
    • “Ekmeklik ocağı kullanmadan önce, fırın taşlarını iyice ısıtmak gerekir. Ekmekleri fırın taşlarına yerleştirdikten sonra, ocağın kapağını kapatmak gerekir. Ekmekler, yaklaşık 30 dakika pişirilir. Ekmeklik ocağını temizlemek için, fırın taşlarını soğuduktan sonra, fırın fırçası ile fırçalamak yeterlidir.”

  1. *Bugün Teslimat seçeneği; Ataşehir, Avcılar, Arnavutköy, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Fatih, Güngören, Kadıköy, Kâğıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Eyüp, Sarıyer, Beykoz, Başakşehir ilçelerinde geçerlidir. Bu ilçeler dışında bir teslimat adresi seçilmesi durumunda, siparişinize standart teslimat hizmeti uygulanır. Teslimat adresinizin İstanbul dışında olması durumunda Bugün Teslimat hizmeti sunulmaz.
  2. Siparişlerin teslim zamanı 16:00-23:00 saatleri arasındadır.
  3. Müşterilerin ilgili saat diliminde mutlaka adreste bulunması gerekmektedir.
  4. Olumsuz hava şartları, yoğun trafik gibi durumlarda, teslimat müşteriyle iletişime geçildikten sonra bir sonraki güne ertelenebilir.
  5. Teslimatlarla ilgili tüm soru ve sorunlarınız ile igili 0531 912 78 21 numaralı çağrı merkezimizden 09:00 – 18:00

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ekmeklik Ocak”

There are no reviews yet.