Taş Barbekü Leave a comment

Taş Barbekü doğal taş yada beton taş ile üretilmekte olan Barbekü çeşididir.

Fiyat olarak bir çok şekilde çeşitleri bulunmaktadır. Genellikle hazır olan barbekü tercih edilmektedir.

Bunun nedeni fabrikasyon olması nedeni ile uygun fiyatla satılması sebep olarak gösterilmektedir.

Fakat Taş barbekü oldukça geniş skalası bulunan bir üründür. Genel olarak doğal taş ile kaplama yaparak tasarım yapılmaktadır.

Özellikle dış cephe kaplama ürünleri barbekü tasarımında oldukça önemi bulunmaktadır.

Kandıra taşı genel olarak eski yıllardan beri tercih sebebi olmaktadır.

Doğal sarı sarı renk ile ve Taşın Kocaeli Kandıra da çıkması İstanbul a yakın olması sebebi taşın tercih sebep olarak öne çıkmaktadır.

Rustik Taş Barbekü – Bahçenizin Yıldızı

 

Hazır Taş Barbekü Fiyatları

Aslında hazır bims barbekü demek daha doğru olacaktır . Taş özelliği az bulunmaktadır . Nevşehir den çıkan bims pomza kumu ile yapılan imalatlarda ürün daha hafif şekilde olacaktır.

İçerisine ekstra ateş tuğlası gerekmeden ısıya dayanıklı şekilde üretilmektedir.

Genellikle fiyatlar 4500 ₺ ile 10000 ₺ arasında değişmektedir. İstediğiniz barbekü tipine göre fiyatları değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle iletişime geçerek fiyat alabilirsiniz.

Dekoratif taş barbekü modelleri oldukça fazladır . Bizler ile iletişime geçerek modellerimizi inceleyebilir ürün siparişi verebilirsiniz.

Genel olarak 3 tip model bulunmaktadır taştan barbeküler için.

1.Hazır tip barbeküler

Hazır tip barbeküler kurulum olarak ustalık gerektirmeyen barbekü çeşididir. Genel olarak bims kumu yada beton ile üretilmektedir. Beton ile üretilen ürünlerin iç kısmı için ateş tuğlası gerekmektedir. Bims kumu ile üretilen ürünlerde ise ekstra olarak ateş tuğlası kullanmanızı gerektirez. Fiyat olarak en uygun model bunlardır.

2.Doğal Taştan Barbekü

Bir çok doğal taş ile model bulunmaktadır. Öncellikle hangi taşın kullanılması isteniyor önemli olan budur. Genel olarak doğal taş barbekü için kullanılan taşlar şu şekildedir.

  • Kandıra Taşı
  • Bazalt Taşı
  • Küfeki Taşı
  • Granit Taşı

3.Beton Barbekü

Kültür taşı yada kültür tuğlası ile yapılan modeller için beton barbekü demek doğru olur. Son zamanlarda popüler hale gelen kültür kaplama ürünleri ile dış cephesini kaplayarak farklı bir tasarım yapabilirsiniz.

Kültür taşı ürünlerimiz için tıklayınız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir