Kompozit Kaplama m2 fiyatı Leave a comment

Kompozit Dış Cephe Kaplama M2 Fiyatları 

İki alüminyum levha arasında düşük yoğunluğa sahip polietilenden oluşan yapı malzemesine kompozit dış cephe kaplama denmektedir. Kompozit dış cephe kaplama m2 fiyatları ve ses yalıtımına sahip olması sayesinde çok fazla rağbet gören bir malzemedir.  

Kompozit kaplama m2 fiyatı ile mimar ve tasarımcılara özgün ve yaratıcı binalar yaratmak için pek çok fırsat sunar. Kompozit dış cephe kaplamalar kolay bir şekilde uygulanabilir. Dış cephe kompozit kaplama fiyatları, hafifliği, esnekliği, sağlamlığı, düz yüzeyler sağlaması sayesinde herkes tarafından sık sık tercih edilen bir kaplama malzemesi çeşididir. 

Ürün Adı:Asaş Naturalbond 40+40 Ahşap Desenli Kompozit Panel

Stok Kodu : AN4ADKP-2192

Kompozit Dış Cephe Kaplama Özellikleri 

Alüminyum kompozit dış cephe kaplama fiyatları ile her zaman ön plana çıkmaktadır. Kompozit dış cephe kaplamanın diğer özellikleri şu şekildedir: 

Ürün Adı:Asaş Naturalbond 30+30 Ahşap Desenli Kompozit Panel

Ürün Stok Kodu:AN3+3ADKP-1809

  • Özel efekt, metalik ve solid renklerinde üretilen kompozitin boyalı kısmı, UV ışınlarına karşı dayanıklı floropolimer fırın vernikli üst kaplama sistemi ile dış cephe uygulamalarında kullanılır hale getirilmiştir. 
  • Kompozit dış cephe kaplama malzemesi uygulama şekline, rüzgar yüküne ve kullanım yerine göre farklı çekirdek kalınlıklarında üretilir. Bu durum da kompozit tabaka fiyatı üzerinde etkilidir. Çekirdek kalınlığı fazla olanların kompozit kaplama fiyatları da daha fazladır. En ucuz kompozit panel fiyatları için daha ince çekirdek kalınlığına sahip olanları tercih edebilirsiniz. 
  • Soğuk olarak el aletleri ile şekil verilebilir olmaları kompozit dış cephe kaplamasının en önemli özelliğidir. Kompozit panel kesim makineleri, el makineleri ve panel testereleri ile her türlü işlem çok kolay bir şekilde uygulanabilir. 

Kompozit Kaplama

Kompozit Dış Cephe Kaplama Hizmetleri 

Dış cephe kaplamaları evin dışarından güzel gözükmesini sağladığı için oldukça önemlidir. Bundan ötürü kaliteli hizmet sunan bir firmadan destek alınması gereklidir. Kompozit dış cephe kaplama m2 fiyatları 2023 ile ön plana çıkmayı başaran firmamız Dekortaşı her zaman kaliteli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. 125×320 kompozit fiyatları ve diğer konular ile ilgili daha detaylı bir şekilde bilgi edinmek isterseniz iletişim adreslerimizden irtibata geçebilirsiniz. Alanında uzman ekibimiz size en kısa sürede dönüş yaparak istediğiniz cevapları sunmaktadır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir