Mozaik beton m2 Fiyatı Leave a comment

Mozaik Beton m2 Fiyatı 

Modern çağımızda pek çok çeşitli uygulamalar, hem insan hayatını kolaylaştırması hem de estetik bir zevk vermesi açısından oldukça popüler bir şekilde tercih edilmektedir. Günümüzde en çok kullanılan beton kaplama hizmetlerinin başında da dökme mozaik uygulama hizmetleri gelmektedir. Çağımızın en gözde beton uygulamalarının başında gelmekte olan mozaik betonlar, pek çok çeşitli doğal taşlara çimento ve çeşitli boyar maddelerin eklenmesi ile elde edilir. Güncel olarak oldukça yaygın bir metot olan bu tip uygulamalar, mozaik harcın kaplanacak olan zemine uygun olarak hazırlanmış olan kalıplara dökülmesi ile gerçekleştirilir. 

Dökme mozaik uygulamalar, kaba ve ince mozaik olmak üzere iki farklı kısımdan meydana gelir. Bu durum kaplamanın yapılacağı yere özel olarak uygulanır ve mozaik torba fiyatı da bu ölçüde değişiklik gösterir. Bu süreç sonucunda; hazırlanmış olan karışımın içerisine çeşitli renkler veren boyar maddeler ilave edilir. Söz konusu bu tip maddeler, çeşitli desen ve renkler açısından pek çok farklı durumlar için kullanılabilir. 1 ton mozaik fiyatı hizmetleri kapsamında oldukça makul seviye ürün portföyü ile tanınmakta olan Dekor Taşı markamız, bu alanda en çok tercih edilen işletmeler arasında kendisine yer bulmaktadır. 

Profesyonel Seviyede Mozaik Beton Satış Hizmetleri 

Profesyonel çaptaki dökme mozaik zemin uygulamaları, pek çok çeşitli teknik özelliklere de sahip olması ile tercih edilmektedir. Söz konusu döküm mozaik zemin uygulamalarının en önemli teknik özellikleri ise, aşağıda sıralandığı gibi karşımıza çıkmaktadır. 

  • Mozaik zemin kaplama uygulamaları, insan sağlığına ve çevreye kesinlikle zarar vermez. 
  • Bu tip uygulamalar; isteğe göre parlak, mat veya fırçalanmış gibi çeşitli dokularda uygulanabilir. 
  • Mozaik zemin kaplama prosedürleri ile zeminin kullanım amacına uygun bir tekstür de verilebilir. 
  • Söz konusu bu tarz işlemler, her türlü bireysel zevk ve beğenilere uygun bir şekilde uygulanabilir. 

Profesyonel dökme mozaik beton uygulamaları için pek çok çeşitli teknik gereklilikler de mevcuttur. Söz konusu prosedür için; 24 ila 72 saat arası beklenilmesi gerekli olan bir kuruma süresi bulunmaktadır. Ürün tamamen kuruduktan sonra uygulama ekibi, silim makineleri aracılığı ile zemin üzerinde tıraş edilir. Daha sonra farklı elmas uçları kullanılarak ince silim işlemi gerçekleştirilir ve bu uygulamanın da ıslak bir şekilde yapılmasına dikkat edilir. 

Uygulama süresince endüstriyel tip elektrikli süpürgeler kullanılır ve su sızıntısı da minimum düzeye indirilir. Tıraş ve silim işleminin tamamlanmasının ardından zemin üzerine de mozaik parlatıcılar uygulanır. Bu şekilde tasarım ve desen de çok daha canlı bir görünüme kavuşmuş olur. Mozaik beton işleri alanında oldukça nitelikli ve etkin çapta hizmetleri ile öne çıkmakta olan Dekor Taşı firmamız da bu alanda tecrübe sahibi teknik ekip kadrosuna sahiptir. Gün içerisinde mozaik m3 fiyatı almak için markamız iletişim yolları üzerinden bizlere erişim sağlayabilir ve işletmemizin envaiçeşit beton döküm uygulamaları ile ilgili direkt olarak bilgi alabilirsiniz. 

Birinci Sınıf Kalite Standartlarında Mozaik Beton Ürünleri 

Spesifik olarak yerinde dökme mozaik birim fiyat hizmetleri kapsamında oldukça cazip seviyede hizmet portföyü ile öne çıkmakta olan Dekor Taşı firmamız, birinci sınıf kalitede ürün ve malzeme standartlarına da sahip olması ile tanınmaktadır. Özellikle 1 ton mozaik fiyatı Ankara hizmetleri kapsamında oldukça nitelikli ve yetkin seviyede çalışmaları ile tercih edilmekte olan markamız, pek çok çeşitli modern iletişim yollarına da sahip olması ile öne çıkmaktadır. Gün içerisinde Dekor Taşı firmamızın mozaik beton döküm hizmetleri alanındaki envaiçeşit uygulamalarına; 

  • Marka internet web sitemiz, işletme GSM telefon numaramız, kurumsal e-mail adresimiz veyahut 
  • Genel şube merkez ofisimiz üzerinden oldukça pratik ve kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir