Wash Beton m2 Fiyatı Leave a comment

Wash Beton m2 Fiyatı

Wash Beton m2 Fiyatı 

Wash beton taşı olarak bilinen ve doğal çakıl taşlarının bir araya getirilmesi ile oluşturulan taş çeşitleri seçimlerinizi kullanacağınız alana ya da renk uygunluğuna göre tercih edebilirsiniz. Wash beton taşları hem iç mimari hem dış mimaride tercih edilen bir yapıdır. Wash beton taşları aynı zamanda iç mimari alanında kullanılmakla beraber merdiven, yürüyüş yolu ve parklarda tercih edilebilmektedir. Kaygan olmayan yapısı ile her mevsim kullanıma uygun olan bu taş çeşidi farklı özelliklere ve ebatlara sahip olması nedeni ile farklı fiyatlarda müşterilere sunulmaktadır. İhtiyacınız olan wash beton m2 fiyatı talep ettiğiniz taş seçimine bağlı olarak farklılık gösterebilmektedir. İhtiyacınıza uygun ebat ve özelliklere sahip wash beton seçiminizi profesyonel ekip arkadaşlarımız ile paylaşarak sizler de satış temsilcilerimizden detaylı wash beton m fiyatı bilgisi alabilirsiniz. 

Wash beton ürünlerimiz birçok farklı ebatta, büyüklükte ve renkte oluşturulmaktadır. 30x50x3 Wash Beton, 30×30 Wash Beton, Kumlamalı Kilitli Wash Beton, Basamak Wash Beton gibi birçok çeşidi bulunan ürün skalamızdan dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Ürünlerimiz yüksek kalite standartlarında elde edilmekte olup, değişik boyutlarda ve kendi aralarında uyumlu renk karışımları ile oluşturulmaktadır. Wash beton taş olarak isimlendirilen ve günümüzde farklı alanlarda karşımıza çıkan fakat ismini sık duymadığımız bu taşlar kaygan olmayan yapıları ile hem iç hem dış mimaride tercih edilen estetik görünüme sahip yapılardır. 

Wash Beton Nedir? 

Wash beton taşları; tamburlanmış taşların uyumlu renk seçenekleri ya da tek renk tercihi ile seçilerek preslenme ve diğer işlemlerden geçerek birleştirilmesi yöntemi ile elde edilen taşlardır. Doğal taşlar ile oluşturulan bu yapıların özel işlemler ile dayanıklılığı arttırılmakta olup yıllar boyunca hem iç hem dış mimaride kullanılabilmektedir. Yıllarca kullanılabilen bu yapılar merdiven basamaklarında, parklarda, bahçelerde, yürüyüş yollarında ve birçok mimari çalışma içinde tercih edilebilmektedir. Wash beton çeşitleri yüksek kuvvet ile preslendiğinden yıllarca kullanılabilecek, uzun yıllara meydan okuyacak bir yapıya sahiptirler. Bu nedenle wash beton çeşitleri birçok alanda tercih edilmektedirler. Birçok mimari çalışma içinde kullanılan bu beton türü estetik bir görünümün elde edilmesine yardımcı olmaktadır.  

Değişik ebat ve boyutlarda kendi aralarında uyumlu bir görünüme sahip bu beton türü doğal dere çakılı, tamburlanmış taşlar ve farklı çakıl taşları ile oluşturulan yüksek basınç altında preslenerek özel işlem uygulanarak meydana getirilen taşlardır. Wash beton pondima, dere taşları, doğal çakıl taşları gibi farklı taşların bir araya getirilmesi ile hazırlanmaktadır. Uyumlu renklerle oluşturulabildiği gibi tek renk ile de hazırlanabilmektedir. Kendi ihtiyacınıza veya tercihinize göre sizler de farklı tasarımlara sahip wash beton seçeneklerine şirketimiz bünyesinde kolayca ulaşabilirsiniz. 

Wash Beton Özellikleri Nelerdir? 

Wash beton karo çeşitleri, birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Merdiven basamakları, bahçe, park, yürüyüş yolları, iç ve dış mimaride tercih edilen wash beton çeşitleri beğeninize ya da tercihlerinize göre oluşturulabilmektedir. Sizler de beğeninize ve ihtiyacınıza göre uygun model tercihi yapabilir, estetik görünüme sahip taşlara kolayca ulaşabilirsiniz. Wash beton çeşitleri oldukça kaliteli ve estetik görünümlü beton yapılardır. Aynı zamanda birbirinden avantajlı özelliklere sahip bu beton çeşitleri müşterilerin memnuniyet sağladığı ürünlerdir. 

  • Wash Beton çeşitleri hem iç hem dış mimaride tercih edilmektedirler. Hem iç hem dış mimaride tercih edilmelerinin temel nedeni estetik ve şık bir görünüme sahip olmalarıdır. 
  • Sadece dış tasarımda değil ev ve iş yerlerinin iç mimari çalışmalarında da kullanılan wash beton çeşitleri kullanıldığı alanda şık ve estetik bir görünüm sağlamaktadır. 
  • Wash Beton çeşitleri kuvvetle preslendiğinden dayanıklılığı ve mukavemeti oldukça yüksektir. Uzun yıllar kullanım ömrüne sahiptir. 
  • Wash Betonda kullanılan taşlar tamamen doğal olmaları nedeni ile aşınma ve zarar görme ihtimali minimum seviyededir.  
  • Wash Beton çeşitleri estetik ve doğal görünümü ile özellikle mimari projelerde tercih edilmektedir. Birçok farklı alanda tercih edilen bu beton çeşidi yıllara meydan okuyacak kullanım ömrüne sahiptir. 
  • Gereksinimler doğrultusunda wash beton görünümlü basamak kaplama taşı, yürüme taşı ve çim taşı gibi yapılar da oluşturulabilmektedir. 

Wash Beton Nerelerde Kullanılır? 

Wash beton çeşitleri, farklı uygulamaları ile birçok alanda kullanıma uygundur. Dış mekanda ve iç mekanda tercih edilebilen wash beton çeşitleri dayanıklı ve uzun yıllar kullanılabilen ürünlerdir. Yürüyüş yollarında, merdiven basamaklarında, havuz kenarlarında, parklarda, okullarda ve sağlık merkezlerinde tercih edilebilen wash beton çeşitleri oldukça dayanıklı yapılardır. Birçok yerde karşımıza çıkan wash betonun sık tercih edilmesinin temel sebebi kaymayı engellemesi ve dayanıklı yapısıdır. Bu sayede insanların kaza ile başına gelebilecek kayma, düşme gibi durumlar engellenir. Aynı zamanda wash beton çeşitleri uzun yıllar kullanıma uygundur. Wash beton kısaca şu alanlarda kullanılabilmektedir: 

  • Parklarda 
  • Bahçelerde 
  • İş Yerlerinde 
  • Bina Kapı Girişlerinde 
  • Havuz Kenarlarında 
  • Sağlık Merkezlerinde 
  • Okullarda 
  • Merdiven Basamaklarında 
  • Yürüyüş Yollarında 

Wash beton çeşitleri kaymayı önleme özelliği ile birçok alanda tercih edilmektedir. Hem estetik yapısı hem dayanıklılığı hem de kaymayı önleme özelliği ile birçok alanda tercih edilen wash beton çeşitleri müşterilerimizin sıklıkla tercih ettikleri %100 müşteri memnuniyeti garantili yapılardır. Hem iç hem dış alanda kullanıma uygun wash beton taşları arasından seçiminizi yaparak uzun yıllar birçok alanda bu yapıyı kullanabilirsiniz. 

Wash Beton Kullanımının Avantajları 

Dayanıklı ve uzun kullanım ömrüne sahip bu beton türü ile yıllar boyu kullanım avantajı kazanabilirsiniz. Wash beton taşları doğal çakıl taşlarının bir araya gelmesi sonucu oluşturulur, özel presleme ve birçok özel işlemden geçerek hazırlanan bu özel beton çeşidi birçok farklı alanda kullanılır. Dayanıklılığı arttırılmış, uzun kullanım ömrüne sahip doğal taşlar ile hazırlanan wash beton çeşitleri kullanıldığı alanda estetik ve şık bir görünüm kazandırır. Wash beton taşları farklı renge sahip doğal çakıl taşlarının bir araya getirilmesinin yanı sıra tek renge ve özelliğe sahip taşların bir araya getirilmesi ile de oluşturulur. Mimari çalışmalarda birçok farklı şekilde kullanılan wash beton taşları farklı tasarımlarda kullanılabilmektedir. Örneğin çerçeve uygulamalarında, ev ve iş yerlerinde, bahçelerde, peyzaj tasarımlarında kullanılan wash beton taşları kullanım amacınıza bağlı olarak da tasarlanabilmekte ve kullanılabilmektedir. Wash beton taşları hem geçmişte hem günümüzde karşımıza çıkan tasarımlarda yer almaktadırlar. Wash beton, çeşitli projelerde kullanılan oldukça yüksek memnuniyet garantili bir üründür. Wash betonun avantajları şunlardır: 

  • Hafiflik: Wash beton çeşitlerimiz, diğer beton seçeneklerine göre daha hafiftir. Bu nedenle taşıması ve döşemesi insan gücüne avantaj sağlamaktadır. 
  • Drenaj: Diğer beton seçeneklerine göre daha gözeneklidir ve suyu iyi şekilde geçirir.  
  • Estetik: Farklı renklerde ve boyutlarda karolar kullanılarak dekoratif bir görünüm elde edilebilmektedir. Bu nedenle projelerde ve peyzaj düzenlemelerinde sık tercih edilmektedir. 
  • Dayanıklılık: Wash betonlar, standart betonların çoğuna göre daha dayanıklı yapılardır.  Uygun şekilde oluşturulduğunda ve uygulandığında uzun yıllar kullanılabilmektedir. 
  • Kaymaz Yapı: Özellikle kaygan olabilecek alanlarda tercih edildiğinde kayma ve düşme riskine karşı önlem sağlar. Wash betonun kaygan olmayan yapısı insanların sık tercih etmesini sağlar. 

Wash Beton Nasıl Oluşturulur? 

Wash beton taşları estetik ve şık görünümlere sahip yapılardır. Değişen ebat ve renkleri ile sunulan wash beton seçenekleri beğeninize ya da kullanım alanınıza göre değişiklik gösterebilmekte olup, dilediğiniz alanda kullanabileceğiniz yapılardır. Mimari ve peyzaj alanlarında sıklıkla rastladığımız bu beton çeşidi piyadaki birçok taş seçeneğinden daha sağlam ve dayanıklıdır. Sıradan betonların aksine kullanışlı ve dayanıklı olan bu beton çeşidi güvenilir kullanım şekline sahip olup aynı zamanda birçok sektörde kullanılmaktadır. En sık sorulan sorulardan birisi wash betonun nasıl oluşturulduğu ve hangi aşamalar sonrası meydana geldiğidir. Wash beton birçok farklı aşamadan geçerek meydana gelmektedir. Bu aşamalar dokulu ve görsel çekici bir yüzey oluşturmak için alttaki taşların ortaya çıkarılmasını çimento hamurunun üst tabakasının yıkanmasını içermektedir. Wash beton oluşturmada temel adımlar şu şekildedir: 

  • Başlangıç: Her beton yapımında olduğu gibi beton dökülerek yüzey uygun şekilde hazırlanır ve alt zemin sıkıştırılarak hazırlık tamamlanır. 
  • Beton Dökme ve Yerleştirme: Hazırlık işleminin ardından karışım, hazırlanan bölgeye dökülür ve kürek yardımı ile eşit şekilde dağıtılır. Hava kabarcıkları minimuma indirilmelidir bu nedenle betonun iyice sıkıştırıldığından emin olunmalıdır. 
  • Sertleştirme ve Dayanıklılık Arttırma: Beton döküldükten sonra dayanıklılığının artması için bir süre beklenmesi ve kürlenmesi gerekir. Kürleme işlemi betonun kaplanmasını içerir. Beton plastik kaplama veya diğer maddeler ile kürlenir. 
  • Yüzey Geciktirici: Beton tam anlamıyla kürü çekmeden önce yüzeye yüzey geciktirici püskürtülür. Yüzey geciktirici taşların daha sonra açığa çıkmasını sağlamaktadır. 
  • Yüzey Yıkama: Bekleme süresi tamamlandıktan sonra yüksek basınçlı yıkama araçları kullanılarak yıkanır. Yıkama işlemi sayesinde üstteki ince çimento hamuru tabakası temizlenir ve alttaki taşlar ortaya çıkar. Düzenli bir görünüm elde etmek için üst tabaka oldukça iyi şekilde yıkanarak temizlenmelidir. 
  • Son İşlemler: Yıkama tamamlandıktan sonra betonun iyice kuruması gerekmektedir. Açığa çıkan çakıl taşı görünümünü korumak ve uzun yıllar kullanım ömrünü iyileştirmek için kaplama ürünü kullanılabilmektedir. Parlaklık düzeyine uygun kaplamalar ile son rötuşlar gerçekleştirilir. 

Wash Beton Alım İşlemi 

Kent mimarisinden özel mülklere dek pek çok alanda kullanılan wash beton taşları dere yataklarında bulunan doğal çakıl taşlarının birleştirilmesi ile hazırlanır. Değişen ebat ve görsellikleri ile müşterilere sunulan wash beton taş seçiminizi beğeninize göre tercih edebilirsiniz. Uygulama alanınız için gerekli ebat ve renkte wash beton taşları sıklıkla zemin döşemelerinde tercih edilmektedir. Ömürlük denilen, eskimeden uzun yıllar kullanılabilen bu taşlar sürekli deforme ve boya masrafı çıkarmadan uzun yıllar kullanılabilmektedir. Wash karo taşı uyguladığınız zemine bir daha çalışma yapmanız gerekmemektedir, bu sayede oldukça avantajlı bir yapıdır. Beton karo taşı fiyatları tercih ettiğiniz betona göre tercih edilebilmekte olup, renk ve boyuta göre fiyatta değişiklik olabilmektedir. Wash beton taşları sıradan beton taşlarına göre daha sık tercih edilen, kullanışlı ve dayanıklı yapılardır. 

Wash beton dere yataklarından elde edilen çakıl taşları ile oluşturulan oldukça sık tercih edilen ve estetik bir görünüme sahip yapılardır. Uygulayacağınız alana gerekli ebat ve yeterli wash beton satın alarak özel taş kullanmanın avantajını elde edebilirsiniz. Wash beton seçeneklerimiz İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa olmak üzere birçok farklı şehirde müşterilerimize sunulmakta olup dilediğiniz adrese teslimi yapılmaktadır. Maliyet açısından wash beton seçeneklerimiz diğer taş ürünlere göre daha uygun maliyetli olmakla birlikte uygun maliyetli olduğu kadar yüksek kalite vadetmektedir. 

Wash Beton İzmir 

Wash beton fiyatları İzmir şubemizde ve diğer şubelerimizde aynı rakamlardan oluşmaktadır. Şubelerimizde bulunan satış temsilcilerimiz aracılığı ile sizler de aradığınız wash beton seçeneklerine kolayca ulaşabilir, uygun maliyetlerle toptan alım sağlayabilirsiniz. Beton çeşitlerimiz sıradan betonların yanı sıra oldukça kaliteli, dayanıklı, uzun ömürlü ve estetik görünüme sahip yapılardır. Hafif pürüzlü ve beton yüzeyi ile kayma gibi problemler minimuma indirilmektedir. Betonlarda kullanılan renkler, göz yormaz ve estetik görünüm kazandırır. İzmir şubemizde bulunan beton ve taş çeşitlerimiz müşterilerimizin özellikle tercih ettikleri ve %100 memnuniyet garantili yapılardır. Hem kaliteli hem estetik hem de dayanıklı beton çeşitlerimiz yer döşemelerine ayrı bir hava katmakla beraber uzun yıllar kullanılmaktadır. Hem ekonomik hem de kaliteli yapıları ile müşterilerin özellikle tercih ettikleri çakıl taşı karo fiyatları aracılığı ile müşterilerimizi cezbetmektedir. Sizler de wash beton çeşitlerimiz hakkında güncel ve detaylı bilgiye ulaşmak, fiyat teklifi almak için çekinmeden uzun yıllardır edindiğimiz tecrübelerimizden yararlanabilirsiniz. 

Wash Beton Ankara 

Şirketimiz Bursa, İzmir, İstanbul ve Ankara’da satış işlemlerini sürdürmektedir. Evlerinizin bahçesinde, otoparklarda, yaya geçitlerinde, teraslarda, iş yerlerinde, havuz kenarlarında ve daha birçok alanda kullanabileceğiniz bu zemin kaplama betonları sayesinde sizler de yaşam alanlarınızın şık bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam bir ürün olan çeşitlerimiz arasında wash beton karo fiyatları Ankara şubemizde hizmet veren ekip arkadaşlarımız tarafından sizlere güncel olarak sunulmaktadır. Ankara şubemizde erişebileceğiniz birçok farklı beton çeşidi bulunmakta olup, ihtiyacınıza uygun birçok farklı model sizlere özenle sunulmaktadır. Wash beton, estetik bir görünüm sağlamak istendiği zamanlarda tercih edilen bir yapı ürünüdür. Uygulama alanında ve projenin gereksinimlerine göre renk, ebat seçilerek dilenen bölgeye kolayca uygulanabilmektedir. Wash karo ürünlerimiz beton karışımına eklenen çakıl taşlarının sürgünü ve preslenmesi ile elde edilen yapı malzemeleridir. Genellikle çimento, kum, su ve çakıl taşları ile meydana getirilen taşlarımız dayanıklı ve kaliteli yapıları ile müşterilerin özellikle tercih ettikleri yapılardır. 

Wash Beton Bursa 

Wash beton Bursa şirketimiz özellikle fabrika ve iş yerlerinin projelerinde tercih edilmektedir. Bursa’nın estetik mimarisinde parmağı bulunan şirketimiz uzun yıllardır Bursa’nın birçok alanında tercih edilmektedir. Tamamen çevre dostu olan Wash beton, doğadan alınan ilham ile eşsiz güzellikle oluşturulmaktadır. Wash beton hem iç hem dış mimaride kolayca tercih edilebilmektedir. Bursa’nın tarihi güzelliklerinde de bulunan wash beton geçmişten günümüze her dönem tercih edilmiş, hala tercih edilen uzun yılların eskitemediği bir modaya sahiptir. Wash beton ürünlerimiz genellikle inşaat projelerinde tercih edilmekte olup ağır yüklerin taşındığı ve sıklıkla suya maruz kalan bölgelerde kullanılmaktadır. İnşaat projelerinde yaygın olarak kullanılan bu beton türü çeşitli alanlarda sık tercih edilmekte olup, şirketimiz tarafından en sık satışı sağlanan yapılardır. 

Wash Beton Neden Tercih Edilmelidir? 

Wash beton, kaymaz yapısı ile insanlara kolaylık sağlayan ve birçok alanda tercih edilmektedir. Wash betonun en sık tercih edilme sebebi kolay kullanımı ve uzun kullanım ömrüdür. Taşın doğadan gelen estetik ve şık görünümü birçok alanda tercih edilebilir olmasını sağlamaktadır. Günümüzde belediyeler ve bahçeli ev sahipleri tarafından yoğun talep gören wash beton kaydırmaz özelliği, uygun maliyeti ve kaliteli yapısı ile sık tercih edilmektedir. Uzun ömürlü kullanım ömrü, dayanıklılığı, estetik görünümü ve organik duruşu ile müşterilerimizin özellikle tercih ettikleri wash karo çeşitlerimiz aynı zamanda kolay kullanıma sahiptir. Şirketimiz müşterilerimize %100 müşteri memnuniyeti garantili, uygun maliyetli ve kaliteli beton çeşitleri sunmaktadır. 

Beton ve Çakıl Karo Taşı Fiyatları 

40×40 Wash beton fiyatı birçok farklı faktöre göre değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin yapılacak işin niteliği, tercih edilecek beton sayısı miktarı, kullanılacak malzemeler gibi birçok farklı faktör fiyatın değişiklik göstermesinde etkili olabilmektedir. Genel anlamda değerlendirildiğinde bir adım taşının ortalama ücreti 75-150 TL arasında değişiklik gösterebilmektedir. Fiyatlar; taşın boyutuna, içeriğine ve talep edilen özelliklere göre değişiklik gösterebilmektedir. Boyutu 40×40 wash beton fiyat aralığı yıkama işlemi için 150-200 TL arasındadır. Fiyatlar taşın boyutuna ve istenilen talep edilen özelliklere göre değişiklik gösterebilmektedir. Şirketimiz oldukça uygun maliyetli ve kaliteli beton, çakıl karo taşı ürünlerini müşterilerimize sunmaktadır. 

Aynı Gün Teslimat Hizmeti 

Şirketimiz aynı gün teslimat seçeneği sunan oldukça profesyonel çalışma hizmetlerine sahip bir firmadır. İstanbul’un birçok noktasına aynı gün teslimat gerçekleştiren şirketimiz müşterilerine profesyonel taşıma hizmeti sağlamaktadır. Teslimat adresiniz eğer İstanbul dışında ise (Örnek: Bursa, Ankara ve İzmir) siparişiniz standart teslimat yolları ile adresinize ulaştırılır. 40*40 karo fiyatları şirketimiz tarafından uygun maliyetler ile müşterilerimize sunulmakta olup aynı gün teslimat kolaylığı sağlamaktadır. Siparişler aynı gün içerisinde 16:00-23:00 saatleri arasında İstanbul sınırlarında bulunan alıcılara teslim edilir.  

Bizimle İletişime Geçin 

Geniş wash beton seçeneğine ulaşabileceğiniz şirketimiz alanında uzman ekip arkadaşlarımız ve satış danışmanlarımız aracılığı ile müşterilerimize hizmet vermektedir. Birçok avantajlı özelliği bulunan wash beton çeşitlerimize ulaşmak, incelemek, bilgi almak ve satın alma işlemleri gerçekleştirmek için sizler de şirketimiz ile iletişime geçebilirsiniz. %100 Müşteri memnuniyeti garantili ürünlerimiz şirketimiz tarafından özenle oluşturulmakta ve sizlere sunulmaktadır. Wash beton seçeneklerine ulaşmak, projelerinizde wash betonun estetik görünümünden faydalanmak ve oldukça avantajlı maliyetler ile uygun fiyata wash betonlara sahip olmak için sizler de bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Organik, şık ve estetik görünüme sahip wash beton seçeneklerimiz birçok müşteri tarafından tercih edilmekte olup uzun ömürlü ve kaliteli bir yapıya sahiptir. Uygun maliyetli, kaliteli, estetik görünümlü, şık ve doğal wash beton çeşitlerine sahip olmak için sizler de bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir