Traverten Hazır Fırın

   

Karşılaştır

$774,23

Karşılaştır

Açıklama

Traverten hazır fırın, doğal traverten taşından yapılmış bir fırın türüdür. Traverten taşı, suya dayanıklı, ısıya dayanıklı ve kolay temizlenebilir bir malzemedir. Bu nedenle, traverten hazır fırınlar, özellikle bahçe ve teras gibi açık alanlarda kullanım için idealdir.

Traverten hazır fırınlar, farklı boyutlarda ve farklı şekillerde üretilebilir. Fırınların iç kısmı, pişirme için uygun malzemelerden yapılmış olmalıdır. Fırının kapağı, ısıyı içeride tutacak şekilde tasarlanmış olmalıdır.

Traverten hazır fırınlar, geleneksel taş fırınlara göre daha uygun fiyatlıdır ve kurulumu daha kolaydır. Ancak, geleneksel taş fırınlara göre daha az dayanıklı olabilirler.

Traverten hazır fırınların fiyatları, fırının boyutuna, şekline ve kalitesine göre değişebilir. Ortalama olarak, traverten hazır fırınların fiyatları 5.000-10.000 TL arasındadır.

Traverten hazır fırın satın almadan önce, farklı firmalardan fiyat teklifi almak ve fırının kalitesini kontrol etmek önemlidir.

Traverten hazır fırınların avantajları şunlardır:

  • Suya dayanıklı
  • Isıya dayanıklı
  • Kolay temizlenebilir
  • Farklı boyutlarda ve şekillerde üretilebilir
  • Geleneksel taş fırınlara göre daha uygun fiyatlıdır
  • Kurulumu daha kolaydır

Traverten hazır fırınların dezavantajları şunlardır:

  • Geleneksel taş fırınlara göre daha az dayanıklı olabilirler

  1. *Bugün Teslimat seçeneği; Ataşehir, Avcılar, Arnavutköy, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Fatih, Güngören, Kadıköy, Kâğıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Eyüp, Sarıyer, Beykoz, Başakşehir ilçelerinde geçerlidir. Bu ilçeler dışında bir teslimat adresi seçilmesi durumunda, siparişinize standart teslimat hizmeti uygulanır. Teslimat adresinizin İstanbul dışında olması durumunda Bugün Teslimat hizmeti sunulmaz.
  2. Siparişlerin teslim zamanı 16:00-23:00 saatleri arasındadır.
  3. Müşterilerin ilgili saat diliminde mutlaka adreste bulunması gerekmektedir.
  4. Olumsuz hava şartları, yoğun trafik gibi durumlarda, teslimat müşteriyle iletişime geçildikten sonra bir sonraki güne ertelenebilir.
  5. Teslimatlarla ilgili tüm soru ve sorunlarınız ile igili 0531 912 78 21 numaralı çağrı merkezimizden 09:00 – 18:00

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Traverten Hazır Fırın”

There are no reviews yet.